Network Activity Indicator

De cateva zile cautand ceva chestii pe site’ul deviantart.com am dat peste un programel super interesat denumit Network Activity Indicator. Construit in tehnologia .NET pentru rularea acestuia veti avea nevoie de .Net Framwork 4. Personal am observat un bug sau poate o lipsa a programului: daca folositi si conexiuni de tip PPPOe (point to point over ethernet) acestea nu vor fi vazute folosind acest program cu alte cuvinte nici un trafic nu va fi contorizat sau monitorizat.

Dupa cum putem afla si de la autor acest program este disponibil in urmatoarele limbi: German, English, Spanish, Finnish, French, Lithuanian, Dutch, Polish, Russian, Japanese, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Czech and Turkish. Si o alta NOTA importanta :  .net Framework v4.0 is required for this application to run. If you do not have it installed please download and install it before trying to run this application.

Network Activity Indicator

Pe langa acest program daca din greseala dati click pe numele autorului laushung veti observa si o alta serie de programe create de acest utilizator cum ar fi: 7zip Scenic , Forecaster, Windows Activity Monitor, Device Stage,… . Un set de programe super interesante si foarte utile. Din lista de mai sus aruncati un ochi mai ales pe Windows Activity Monitor un “taskmanager” gen windows 8 dar pentru orice sistem de operare.

Cam atat de spus, incercati sa vedeti despre ce v-am povestit. Nu uitati ca  pentru rulare aveti nevoie de Net Framwork 4 astfel programele mentionate mai sus nu vor functiona.

Device Stage

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s